Educație

Elevii panceni serbeaza zilele liceului si nasterea lui Eminescu

Ciprian Fânaru
16 ian 2010 634 vizualizări
Liceul Teoretic Ioan Slavici din Panciu se inscrie in rindul institutiilor care il omagiaza in aceste zile pe Mihai Eminescu, mai ales ca sfirsitul de saptamina coincide cu zilele unitatii de invatamint (15 - 18 ianuarie).

Ieri a avut loc la sala de sport a liceului deschiderea oficiala a evenimentului, iar dupa-amiaza de la ora 17.00 a inceput in aceeasi sala o "seara distractiva pentru elevi". Ziua de astazi este dedicata competitiilor sportive, in cadrul carora elevii vor avea ocazia sa se intreaca din nou cu profesorii lor. Concursurile sint programate sa inceapa de la ora 9.00 si vor dura aproximativ trei ceasuri. Cea mai incarcata va fi ziua de luni, 18 ianuarie, cind liceul va gazdui o multitudine de activitati interactive. Va fi facut si un parastas la mormintul scriitorului Ioan Slavici, iar ziua se va incheia cu o masa festiva. (C. F.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.