Educație

Inspectorii scolari au primit noi atributii

Camelia Stănilă
23 sep 2005 840 vizualizări
Noua conducere a ISJ a preferat aceasta varianta, in locul inlocuirii corpului de inspectori

O parte din inspectorii scolari au primit noi atributii, odata cu reorganizarea impusa de noua organigrama. Posturile ramase libere in Inspectoratul Scolar au fost distribuite personalului deja existent, asa ca, deocamdata, nu au mai fost aduse forte proaspete din afara. Norma disponibila de management educational a fost impartita inspectorilor Nicolae Florea (biologie) si Ion Ionascu (fizica), acesta din urma cedind responsabilitatea invatamintului particular catre inspectorul de geografie, Ion Dumitrache. De asemenea, jumatatea de norma de la educativ detinuta de Doina Rentea a fost completata cu inca jumatate, ce i-a fost atribuita inspectoarei pentru invatamint special, Felicia Panaite. Sefii invatamintului vrincean au mai atribuit jumatate de norma pentru formare continua a adultilor si inspectorului de informatica Emil Onea. Schimbari au survenit si in rindul personalului nedidactic al ISJ. Flori Vrinceanu, care ocupa pina acum postul de la compartimentul de Birotica a fost transferata pe postul de analist programator. Astfel, in ISJ Vrancea ramine un post vacant, care va fi ocupat, cel mai probabil, prin concurs. "Aceste miscari facute in cadrul ISJ au avut in vedere, in primul rind, faptul ca majoritatea inspectorilor implicati au concurs valabil pina in 2006. De asemenea, este nevoie de oameni cu norma intreaga in Inspectoratul Scolar, pentru a te putea baza pe ei pe toata durata programului", a afirmat inspectorul scolar general Danut Popoiu. Seful ISJ a mai precizat ca, luni, inspectorilor li se vor aronda noi teritorii de inspectie, prin tragere la sorti, tocmai pentru a dinamiza activitatea din institutie. "Saptamina aceasta, inspectorii si-au realizat inspectiile in teritoriile obisnuite. Au urmarit problema manualelor, dar si incadrarea in scoala, prezenta la ore a tuturor profesorilor, inclusiv a celor repartizati pe 17 septembrie", a mai aratat "generalul" Danut Popoiu.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.