Educație

Liceenii, mai buni la engleza ca anul trecut

Iulia Nicolaie
12 ian 2010 885 vizualizări
Cei mai buni se vor lupta pentru nationala la barajul de simbata

Olimpiada judeteana de limba engleza, care a avut loc duminica, le-a oferit o surpriza placuta dascalilor implicati, intrucit lucrarile au fost mai bine realizate. "Comparativ cu anul trecut, rezultatele au fost mai bune. Spre exemplu, 99 de puncte n-am mai avut anul trecut", a precizat inspectorul de limba engleza Marilena Gurgu. Astfel, dintre cei 131 de elevi inscrisi, doar 121 au participat. Elevii au avut de alcatuit un eseu, un text functional, dar si de rezolvat exercitii de gramatica. In acelasi timp, acestia nu au beneficiat de puncte din oficiu. La clasa a IX-a, cel mai mare punctaj a fost obtinut de Andreea Gogancea, de la Colegiul National "Unirea", iar la clasa a X-a de Oana Cimpeanu, de la Liceul "Emil Botta" Adjud. Cel mai mare punctaj, de 99 din 100 de puncte a fost adjudecat de eleva Carla Fotea, clasa a XI-a, de la Liceul Pedagogic "Spiru Haret", in timp ce la clasa a XII-a unirista Diana Mereoiu a obtinut cel mai mare punctaj. Dar pentru a merge mai departe la etapa nationala, liceenii mai au de trecut peste un hop, cel al barajului, care se va desfasura simbata, la Grupul Scolar "G. G. Longinescu". Deocamdata, cei nemultumiti de rezultat pot sa-l conteste pina astazi, la orele 13.30, urmind ca rezolvarea contestatiilor sa aiba loc joi. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 19 ore, 35 minute, 28 secunde
Laudabil ca prezentati rezultatele celor mai buni elevi ai nostri, dar de ce nu prezentati tot podiumul ...Locul doi, trei nu e meritoriu? Acesti elevi pot fi un bun exemplu pentru alti copii ....Sa citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.