Educație

La Extrem anul incepe cu petreceri

Iulia Nicolaie
7 ian 2010 706 vizualizări
Focsanenii sint asteptati vineri la Retro-Revelion

Clubul Extrem din Focsani da startul petrecerilor si in 2010, cu Retro-Revelionul, unde tinerii sint asteptati pe 8 ianuarie, incepind cu ora 22.30. "Daca nu ai avut ocazia sa petreci Revelionul cu noi, il mai facem inca o data cu mai multe artificii, cu mai multa sampanie si cu aceeasi muzica de petrecere", spun reprezentantii clubului, care isi asteapta oaspetii cu multe surprize, printre care se numara karaoke, cocktailuri din partea casei si un concurs inedit de baut bere. Pentru rezervari, cei interesati pot suna la 0742.086.466. Si asta nu e tot! Duminica, cele mai frumoase fete si cei mai chipesi baieti sint asteptati la preselectia pentru a intra in concursurile "Mister Extrem" si "Miss Martisor". Preselectia incepe de la orele 16.00. "Aveti, astfel, o sansa sa va distrati la maxim, chiar de la repetitii, dar sa si munciti, desigur, pentru ca a participa la un astfel de eveniment nu e simplu deloc, dar e foarte frumos si in functie de determinarea voastra poate iesi chiar extraordinar. Pe noi ne intereseaza sa iasa un spectacol pe cinste pe care sa nu-l uitati niciodata, fie ca sinteti implicati direct in el, fie ca sinteti spectatori. Premiile sint importante, ca tot veni vorba de ele, iar sansa de afirmare e imensa", mai spun cei de la Extrem. (Iulia NICOLAIE)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.