Educație

Copiii de la Danut au avut un Craciun de pomina

Iulia Nicolaie
31 dec 2009 1217 vizualizări
Sarbatorile de iarna au fost un bun prilej pentru cei de la Danut sa cinte, sa danseze si sa se bucure de cadouri dulci

Micutii de la Centrul de Zi "Danut" au avut parte de multe bucurii sufletesti cu ocazia sarbatorilor de iarna. Copiii au realizat spectacole de amploare pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia", au luat parte la concursuri de desen si au incintat invitatii cu multe colinde. "Sfirsitul anului 2009, marcat de sarbatoarea Nasterii Domnului a adus copiilor de la Centrul de Zi ,"Danut" Brosteni multe bucurii sufletesti. La rindul lor, din inimile lor curate, cu glasurile suave, pline de har au daruit asemeni ingerilor din Betleem colinde celor dragi, prin intermediul unor spectacole muzical -coregrafice desfasurate la Teatrul Municipal si la sediul Centrului din Brosteni. Acum, la sfirsit de an, cei din marea familie a Centrului de zi "Danut" ne exprimam profunda recunostinta si pretuire fata de minunatii oameni care prin generozitatea lor au contribuit la sustinerea activitatilor si la extinderea cladirii", spun reprezentantii centrului. Acestia le sint recunoscatori si partenerilor din institutiile de invatamint si cultura din judet, cum ar fi Ansamblul folcloric "Cetinita", solista de muzica populara Ana Maria Botezatu, grupul de dans modern "Elite" Focsani, coordonat de prof. Iulian Mazilu, grupul de dans al Facultatii Bioterra , coordonat de dna prof. Lina Vlasceanu, grupul vocal de la Scoala nr.7 Focsani si de la Scoala Mera, coordonati de dna prof. Gabriela Melu-Butu. Tot cu ocazia acestor sarbatori, copiii de la "Danut" au participat la concursul de desene "Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour", unde au fost rasplatiti cu dulciuri, iar un micut a plecat acasa cu unul dintre cele zece premii puse la bataie de hipermarket. In plus, in prima zi de Craciun, copiii insotiti de cadrele didactice au mers dupa datina strabuna la biserica unde s-au impartasit, au participat la Sf. Liturghie si au cintat colinde traditionale sporind astfel farmecul Craciunului. Cei de la Centrul "Danut" tin sa le transmita multumiri persoanelor care au virat 2% din impozit catre centru si colaboratorilor din institutiile de cultura din judet, dar si presei care le-a promovat activitatile. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.