Educație

Preotul Vasile Gavrila, Duhovnicul de la miezul noptii

Ziarul de Vrancea
23 dec 2009 4575 vizualizări
Este unul din cei mai respectati duhovnici de dupa 1989

Vrinceanul Vasile Gavrila, cunoscut sub numele de "Duhovnicul de la miezul noptii", este unul din cei mai apreciati duhovnici din tinara generatie de preoti de dupa 1989. Originar din comuna Gura Calitei, tinarul Vasile Gavrila a sudiat la Seminarul Teologic din Buzau si a absolvit Facultatea de Teologie din Bucuresti in 1990. A participat din decembrie 1989 la reformarea Facultatii de Teologie, din nefericire fara suces. A fost chemat la preotie de tinar si de la inceputul anilor 90 este preotul si duhovnicul "Bisericii ruse" "" paraclisul Universitatii Bucuresti. Din acest post a cistigat o notorietate necontestata in rindurile studentimii si intelectualitatii bucurestene. Poate si pentru acest motiv a fost invitat sa realizeze emisiunea "Duhovnicul de la miezul noptii", o emisiune originala in spatiul mediatic romanesc. De aceea, Ziarul de Vrancea va aduce in actualitate in prag de An Nou si figuri pozitive din rindul vrincenilor pentru a mai uita de mizeria in care politicienii vrinceni au adus acest judet. Asa ca, ori de cite ori veti viziona joi seara, pe TVR Cultural, emisiunea "Duhovnicul de la miezul noptii" sa va aduceti aminte ca realizatorul este un preot plecat din aceasta "provincie europeana". (Valentin MUSCA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.