Educație

Excursia la Disneyland oferita de Carrefour, cistigata de o eleva din Focsani

Daniel Garleanu
18 dec 2009 3757 vizualizări
La concurs au participat 4.514 elevi focsaneni

Carrefour Focsani i-a premiat ieri pe cistigatorii concursului de desene cu tema "Mos Craciun aduce daruri de la Carrefour". La cea de-a treia editie a concursului au participat 4.514 elevi din Focsani din clasele I-VIII de la opt scoli. Carrefour a desfasurat si cea de-a 16-a editie a concursului la nivel national si a strins 290.000 de participanti. Premiul cel mare, constind intr-o excursie alaturi de alte trei persoane la Disneyland, a fost cistigat de Alexandra Dobrin, din clasa a IV-a C de la Scoala "Nicolae Iorga" din Focsani, pentru cel mai reusit desen. "Am cistigat o excursie la Disney. Am lucrat la desenul cu sanie, reni si Mos Craciun doua zile. Nu ma asteptam sa cistig, chiar nu!", a spus cistigatoarea, care a recunoscut ca a fost ajutata "de mama". Multi dintre cistigatori nu au reusit sa ajunga ieri sa isi ridice premiul de la Carrefour din cauza capriciilor vremii, doar 11 dintre ei fiind prezenti. "Concursul de desene a devenit deja o traditie la noi si, asa cum am obisnuit de Pasti si de Craciun, premiem copiii cei mai talentati si mai norocosi. Anul acesta tuturor li s-a dat ocazia sa-si exprime liber imaginatia. Ca sa ii recompensam chiar si pe cei care nu au cistigat s-au organizat expozitii in toate supermarketurile Carrefour din tara", a spus Corina Ionascu, reprezentantul supermarketului. La premiere a participat si inspectorul general Iordache Bostan, care a tinut sa multumesca punctului comercial pentru implicarea in activitatea scolara. Consursul de desene face parte din strategia de dezvoltare durabila a Carrefour care vizeaza implicarea in viata sociala, astfel incit sa aduca beneficii cit mai multor persoane. (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 19 ore, 55 minute, 8 secunde
Sunt impresionat decastg mai ales ca acea eleva pe nume Dobrin Alexandra e in clasa cu mine si ii transmit felicitari mai ales ca maine e ziua ei de nastere
, acum 739391 zile, 19 ore, 55 minute, 8 secunde
alexandra nu merita acest premi. O cunosc , am fost colege si este o prefacuta . Desenul este in totalitate facut de mama ei , ati ales foarte prost spr ca anul acesta sa nu gresiti din nou !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.