Educație

Serea, exclus de ziua lui

Cristi Irimia
8 sep 2005 665 vizualizări
Arbitrul focsanean Ionica Serea a fost scos de pe lista FIFA (valabila pe anul 2006) pentru greselile facute la meciul de Cupa dintre Dinamo si FC National (scor: 4 - 0), din primavara, chiar in ziua in care implinea 36 de ani.

Arbitrul focsanean Ionica Serea a fost scos de pe lista FIFA (valabila pe anul 2006) pentru greselile facute la meciul de Cupa dintre Dinamo si FC National (scor: 4 - 0), din primavara, chiar in ziua in care implinea 36 de ani. Marti, 6 septembrie, Ion Craciunescu a anuntat ca Serea a fost inlocuit cu craioveanul Sebastian Coltescu, alte modificari pe lista FIFA nemaifacindu-se. La ora actuala, este greu de apreciat daca Serea are sanse sa revina pe lista FIFA incepind cu 1 ianuarie 2007, acest lucru fiind posibil doar in cazul in care prestatiile din 2006 vor fi ireprosabile.

Craciunescu a mai sanctionat un arbitru, pe Cristi Balaj, tot de ziua lui, in urma cu putin timp, coincidenta repetindu-se in cazul Serea. Seful CCA spunea recent ca a fost, la rindu-i, sanctionat tot de ziua lui de nastere, pe cind era arbitru activ, si nu s-a simtit deloc bine.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.