Educație

M-a vrut Brasovul, dar Otelul nu m-a cedat

Cristi Irimia
8 sep 2005 799 vizualizări
a spus Octavian Bucataru, mijlocasul Energiei Vulturu

Ultima achizitie a divizionarei C vrincene a dezvaluit ca FC Brasov l-ar fi legitimat luna trecuta daca Otelul Galati, echipa de care apartinenu se impotrivea. Octavian Bucataru a mai adaugat ca intelegerea sa cu Otelul va expira peste un an si jumatate.

"M-a mai vrut o echipa din Moldova, insa mi-a fixat niste conditii care nu puteau fi acceptate de un om normal. Parca as fi fost in armata. Cu energia Vulturu nu am negociat. Pur si simplu am acceptat propunerea lui Dan Dumitru pentru ca am gasit o atmosfera buna la echipa si am posibilitatea sa joc pe un gazon excelent".

Cit priveste perioada de la Zimbru Chisinau, Bucataru a detaliat: "A fost o perioada mai grea pentru mine din punct de vedere fotbalistic. La Chisinau a fost bine financiar, insa profesional nu. Se joaca in stilul Diviziei B de la noi. Din pacate, nu prea mai aude nimeni de tine acolo".

Octavian Bucataru a mai spus ca, deocamdata, nu este pregatit fizic pentru a juca 90 de minute, iar daca va fi folosit o va face ca mijlocas la inchidere. Pe Aurel Pastia il vede ca un antrenor de treaba, iar despre meciul cu CFR Pascani, de miine, spune ca nu ne va crea mari probleme: "Ma bazez pe jucatorii de la echipa. Putem scoate un rezultat bun!"

Bucataru a vorbit si despre tinerii din echipa Energiei: "Dorinel Popa este accidentat, in continuare, la inghinali, insa eu sper ca se va reface cit mai repede. Daca nu va putea juca la Pascani, cred ca va fi folosit Nistor in aparare. Nu e un risc sa se joace cu el, deoarece Dogaru il va ajuta foarte mult".

Si fostul antrenor Puiu Oprisan spune ca are incredere in Nistor: "Este un baiat deosebit. Trebuie sa i se dea sansa sa joace. Poate face fata la Divizia C".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.