Educație

Ritmuri de Craciun la Teatrul Municipal

Iulia Nicolaie
16 dec 2009 1127 vizualizări
u ansamblul de dans modern Ritm va dansa vineri pe scena Teatrului

Copiii Ansamblului de dans modern "Ritm" vor aduce atmosfera sarbatorilor de iarna pe scena Teatrului Municipal "Mr. Gh. Pastia" vineri, incepind cu orele 12.00, dupa ce ieri artistii de la Centrul "Danut" din Brosteni au incintat publicul cu un spectacol special de sarbatori. Micutii vor incinta publicul cu diferite stiluri de dans printre care dansuri moderne, tematice, fantezii coregrafice, dansuri dupa prelucrari folclorice si nu in ultimul rind dansuri specifice Craciunului. Majoritatea dansurilor din spectacolul de vineri au fost premiate la concursurile nationale si internationale de profil, asa ca spectatorii vor fi in mod sigur incintati. In cadrul spectacolului de vineri vor dansa si copiii de la Centrul de Zi "Danut", si va avea loc si competitia "Miss Craciunita". De mentionat ca Ansamblul de Dans Modern "Ritm" se poate mindri cu noua copii de exceptie, premiati in repetate rinduri la diverse competitii. Iulia Stoica, Madalina Cimpeanu, Roxana Savin, Nicoleta Potop, Alexandra Cristea, Andreea Gheorghita, Monica Tarchila, Ramona Gheorghita si Cristian Statache se pot lauda cu multe premii luate de-a lungul timpului. "In octombrie, copiii de la cls. I-IV au obtinut locul I la Festivalul International de gimnastica si dans "Prietenia" de la Vaslui, cu doua dansuri prezentate, "Bebe" si dansul tematic "Marinari si pirati". Aceeasi grupa a obtinut locul I cu alte dansuri la Concursul National de gimnastica si dans "Meridianele dansului" de la Onesti si locul I si Marele Premiu la Concursul International de dans "Fantezii de vara" de la Birlad, unde presedintele juriului a fost maestrul de balet Ioan Tugearu de la Opera Romana din Bucuresti, care a fost incintat sa vina si la Focsani daca va fi invitat", ne-a spus coregraful Ansamblului de dans modern "Ritm", Diana Tanase. Parintii care doresc sa-si inscrie copiii la dansuri, pot sa mearga la sediul "Ritm", din cadrul Clubului Sportiv "Unirea", din Strada Marasesti nr. 4. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.