Educație

Scoala de iarna la Centrul de Limbi Straine

Iulia Nicolaie
16 dec 2009 1077 vizualizări
Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea organizeaza în perioada 18-22 decembrie Scoala de iarna, împreuna cu voluntari si colaboratori din tara si strainatate. Participarea este gratuita la toate activitatile

"Scoala de iarna reprezinta un proiect si un demers educativ inovator, concretizat printr-un cumul de ateliere practice menite, pe de o parte, sa sprijine atit liceenii cit si pe toti cei interesati de studiile in strainatate in general si, pe de alta parte, sa-i initieze in tainele instrumentelor New Media, cu aplicatie practica in utilizarea celui mai des intrebuintat, blogul. Proiectul este initiat in colaborare cu voluntarii si colaboratorii Centrului de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene Vrancea, care vor sa-i sprijine pe tineri si intreaga comunitate vrinceana in general, din dorinta de a se implica in formarea si informarea lor, oferind sfaturi si informatii din experienta proprie, personala si profesionala", a precizat Anamaria Catanoiu, coordonatorul Centrului de Limbi Straine din Focsani. Pentru mai multe informatii legate de programul activitatilor, cei interesati pot merge la sediul Centrului, din strada Republicii nr. 8 sau sa sune la nr. 0237/231.161. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.