Educație

Trofeul de Miss Boboc i-a adus lacrimi in ochi cistigatoarei

Iulia Nicolaie
14 dec 2009 4658 vizualizări
Elevii de la Edmond Nicolau au pus la punct un bal foarte reusit, cu probe inedite si momente memorabile u de la spectacol nu au lipsit nici ironiile la adresa gripei porcine, care le-a aminat liceenilor balul

Mari emotii la primul bal oficial de dupa gripa porcina. Colegiul Tehnic "Edmond Nicolau" din Focsani a redeschis oficial seria balurilor de boboci ale liceenilor, dupa ce si tinerii de la Grupul Scolar de Transporturi Auto au petrecut cu doar o seara inainte, dar departe de ochii presei. Dupa indelungi deliberari ale juriului, candidata cu numarul 4, Adina Musat, a fost desemnata "Miss Boboc 2009". Odata cu auzirea deciziei juriului, tinara a izbucnit in lacrimi, bineinteles de fericire. La spectacolul de vineri seara au luat parte cele mai frumoase noua fete ale colegiului focsanean, care si-au facut intrarea in scena intr-un mod inedit, purtind masti de protectie impotriva gripei porcine, ca o ironie la adresa epidemiei care le-a interzis desfasurarea balului tocmai in dupa-amiaza de 12 noiembrie, in care toate detaliile erau pregatite. Pina la urma, s-a dovedit ca pauza a fost una binevenita, daca luam in calcul faptul ca spectacolul s-a desfasurat impecabil. Tema balului din acest an a fost "Revedere", iar probele puse la cale de organizatori au fost deosebite. Cea de karaoke a strins ropote de aplauze din partea publicului, dar si hohote de ris pe ici, pe colo, la ascultarea prestatiei unor concurente mai putin inzestrate din punct de vedere vocal. La proba de karaoke au participat atit organizatorii, cit si prezentatoarea, pentru a le da curaj fetelor. De la proba de dans nu au lipsit momentele in memoria lui Michael Jackson si nici colajele muzicale pe care concurentele au dansat cu gratie. Dar adevarata lectie de dans si coregrafie a venit ulterior din partea majoretelor de la "Edmond Nicolau", care au avut o prestatie de zile mari, pe un colaj de melodii antrenante. Fetele, care au cistigat mai multe concursuri pina acum, au dansat minute in sir, spre incintarea tinerilor din numerosul public, incheindu-si evolutia pe scena intr-o constructie impresionanta. O alta proba inedita, la care concurentele au dat dovada de multa inventivitate a fost cea in cadrul careia au trebuit sa joace rolul unei tinere care aspira la un job de secretara intr-o companie cunoscuta. Daca unele fete au ales sa se laude cu competentele dobindite de-a lungul timpului, altele au ales metoda alternativa, cea a lingusirii sefului. O prezenta interesanta si foarte haioasa pe parcursul intregii seri a fost cea a tigancii Sevilla, jucata foarte bine de o eleva a colegiului, care a dorit sa participe la "Miss Boboc" si in acest scop si-a adjudecat si numarul 10. Dupa prezentarea tinutei de gala, seara s-a incheiat cu o interpretare exceptionala a tinarului Cosmin Dragomir, student la Facultatea de Muzica si interpret premiat in cadrul mai multor concursuri si festivaluri. Daca primul loc al podiumului a fost ocupat de Adina Musat, Teodora Sontu si Delia Alexe au urcat pe treptele II si III. Dupa spectacolul care a durat ore in sir, tinerii au petrecut pina in zori la Culbul Extrem, unul dintre sponsorii balului. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739393 zile, 16 ore, 15 minute, 54 secunde
Bravo fata!Felicitari!:X:X
, acum 739393 zile, 16 ore, 15 minute, 54 secunde
Felicitari adinaa ! >:D<
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.