Educație

Scolarii din Marasesti au sarbatorit Sfintul Nicolae la biserica

Iulia Nicolaie
8 dec 2009 1377 vizualizări
Elevii Scolii cu clasele I-VIII Nr. 2 din orasul Marasesti au adus duminica o lauda Sfintului Nicolae si Domnului Iisus Hristos la Biserica cu hramul Sfintul Gheorghe din localitate, în cadrul proiectului educational In pridvorul scolii si al Bisericii .

"Scolarii au cintat colinde, vestind asemeni ingerilor de odinioara Nasterea Domnului Iisus Hristos. Stradania lor a fost rasplatita de preotul paroh Costinel Voineag, acesta oferind micilor colindatori daruri si iconite. Intrucit Craciunul este prin excelenta sarbatoarea bucuriei si a copiilor, si elevii nostri s-au straduit sa intimpine marea sarbatoare cu sufletul curat si cu daruri de lauda pentru Pruncul Iisus chiar in ziua de praznuire a celui mai iubit Sfint de catre copii, Sfintul Nicolae. Prezenta micilor colindatori la sfinta Biserica incepe sa devină traditie, aici, la Marasesti, de ziua Sfintului Nicolae", a povestit George Stefan Silvestru, profesorul lor de religie, care a fost ajutat in demersurile sale si de consilierul educativ al scolii, profesoara Floarea Paraschiv. La activitate au luat parte, pe linga credinciosii prezenti in lacasul de cult, si parintii copiilor. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.