Educație

Spor de 15% pentru profesorii cu doctorat

Raluca Manolache
30 nov 2009 1572 vizualizări
Cadrele didactice care au sustinut si promovat examenul de doctorat au toate sansele sa beneficieze de sporul de doctorat la salariul de baza.

Vestea cea buna este anuntata de sindicatul Federatia Educatiei Nationale (FEN), care mentioneaza intr-un comunicat de presa ca Ministerul Educatiei a emis un ordin in acest sens. "Ca urmare a demersurilor FEN si a deputatului Catalin Croitoru, vicepresedinte al Comisiei de Invatamint a Camerei Deputatilor, Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii a emis in luna noiembrie ordinul care va permite persoanelor care au sustinut si promovat examenul de doctorat sa beneficieze, incepind cu luna decembrie, de sporul de doctorat. Astfel, acestia vor avea, incepind cu luna decembrie, un venit majorat cu 15%", se arata in comunicatul de presa emis de FEN. Beneficiarii vor fi in jur de 1.500 de profesori din invatamintul preuniversitar si universitar. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 5 ore, 3 minute, 8 secunde
Sporul de doctorat, de 15%, se dădea şi până acum, conform Legii; nu înţeleg de unde atâta bucurie şi de ce un nou ordin pentru un lucru care funcţiona de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.