Educație

Info-Educatie

Ziarul de Vrancea
28 nov 2009 1058 vizualizări
Cadouri dulci pentru micutii din Focsani, de Mos Nicolae

De Mos Nicolae, Primaria Focsani a pregatit pentru copiii din municipiu 3.370 pachete cu cadouri, cu o valoare de 7 lei/pachet. Darurile pentru prescolari vor fi acordate conform HCL nr. 271/2009 privind aprobarea alocarii din bugetul general al municipiului Focsani, pe anul 2009, a sumei de 182 mii lei pentru organizarea sarbatorilor de iarna. Chiar daca anul trecut s-a propus de catre parinti ca aceste pachete sa nu mai contina dulciuri, ci jucarii si fructe, anul acesta micutii vor primi tot dulciuri. "Un pachet contine: un baton de ciocolata, un croissant, o punga de pernite cu ciocolata, o punga cu biscuiti, o prajitura si o punga de napolitane", a precizat purtatorul de cuvint al Primariei, Mirela Andrei. Pachetele vor fi oferite pe 3 decembrie copiilor din cresele si gradinitele din Focsani, inclusiv celor de la Centrul Scolar "Elena Doamna", de la Centrul de Recuperare a Copilului cu Dizabilitati, de la Fundatia "Speranta Andradei" si de la Centrul "Sf. Maria" Golesti. (D. GANEA)


Scolarii din Marasesti si dreptul la hrana


Scoala cu clasele I "" VIII nr. 2 din Marasesti a pus la cale o actiune creativa in cadrul Saptaminii Educatiei Globale, "Hrana pentru Toti", 14 "" 22 noiembrie 2009. "Declaratia de la Roma asupra securitatii alimentare mondiale" a reafirmat in anul 1996 "accesul la hrana sigura si nutritiva ca drept al tuturor." In spiritul celor declarate mai sus, elevii Scolii Nr. 2 Marasesti au elaborat portofolii care cuprind: fructe si legume care previn imbolnavirea, alimentatia sanatoasa si rationala, exemple de buna practica, fotografii cu elevii scolii implicati in diverse activitati scolare. Portofoliile au fost jurizate de o comisie din cadrul scolii, formata din membrii Comisiei Extracurriculare si Consiliul Consultativ al Elevilor. (C. FANARU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.