Educație

Site-ul ISJ, aproape finalizat

Iulia Nicolaie
24 nov 2009 1458 vizualizări
Noul site este disponibil la http://isjvr.vn.edu.ro/

Site-ul Inspectoratului Scolar Judetean are de citeva zile o noua fata si o structura mai accesibila celor interesati. Proiectarea si implementarea ii apartin in exclusivitate inspectorului de informatica, Marilena Oprea, care a inceput refacerea site-ului de trei saptamini. "Site-ul este un instrument de lucru foarte important atit pentru inspectori, cit si pentru profesori. Momentan, acesta este inca in lucru, intrucit se mai poate imbunatati. Am scos forumul, dar vom pune programul de audiente al inspectorului general si al inspectorilor generali adjuncti", ne-a spus Marilena Oprea, care a mentionat ca a tinut cont si de sugestiile colegilor sai si a pastrat culorile vechiului site. Noutatea proiectului este, in primul rind, faptul ca dascalii pot accesa doar sectiunea care ii intereseaza, la materia la care predau, si in al doilea rind faptul ca ultimele documente de la Ministerul Educatiei si alte noutati sint postate cu promptitudine la rubrica "Stiri". Schimbarea este binevenita, in conditiile in care pe vechiul site figurau declaratii de avere vechi, iar Tudor Gogancea si Emil Onea inca apareau ca fiind adjuncti. Cei interesati pot veni cu sugestii de imbunatatire a site-ului accesind sectiunea "Relatii cu publicul", unde se afla adresa de contact a inspectorului Marilena Oprea. Pentru a se pune la punct cu ulimele noutati din invatamintul vrincean, dascalii, parintii si elevii pot accesa http://isjvr.vn.edu.ro/. Tot pe site-ul institutiei se afla si paginile de web ale mai multor scoli din judet. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 22 ore, 37 minute, 32 secunde
ce pot sa spun.... o mare porcarie site-ul d-nei ....Oprita parca, tre sa mai invete sau sa-i mai dea lectii d-nul sau d-na care care l-a facut pe cel dinainte
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.