Educație

Sa ne intoarcem privirea si catre ei

Iulia Nicolaie
11 nov 2009 1122 vizualizări
Conditia pentru a intra in program este ca venitul mediu net pe membru de familie sa fie mai mic de 300 lei pe luna

Biblioteca Judeteana "Duiliu Zamfirescu" vine in sprijinul vrincenilor dezavantajati printr-un program care are menirea de a-i sustine pe elevii cu rezultate bune la invatatura, dar care vin din familii sarace. Proiectul care se desfasoara inpreuna cu Dada Music poarta numele "Sa ne intoarcem privirea si catre ei". "Orice persoana fizica sau juridica poate alege sa sponsorizeze un copil pe o perioada de minim un an, cu suma de 100 lei pe luna pentru elevii din clasele I-VIII si 200 lei pe luna pentru elevii de liceu. Acesti bani vor ajunge la copii sub forma bunurilor de care acestia au nevoie, iar sponsorul va primi un raport al acestor achizitii. Conditia pentru intrarea in program este ca venitul mediu net pe membru de familie sa fie mai mic de 300 lei pe luna, iar in urma depunerii dosarului se va face o ancheta sociala", spun reprezentantii institutiei. Pentru a fi selectati, dosarul celor care aplica la program trebuie sa contina, printre altele, o cerere de intrare in program semnata de parintii copilului sau reprezentantii legali ai acestuia, in care sa se descrie situatia copilului, copie dupa certificatul de nastere sau buletinul copilului, copie dupa cartea de identitate a parintilor sau reprezentantilor legali, adeverinta de la scoala sau liceu cu precizarea anului de studiu, copie dupa foaia matricola din ultimul an, adeverinta de salariu sau cupoane de pensie, somaj sau declaratie pentru cei fara nici un venit pe ultimele 3 luni si o recomandare din partea unui profesor de la scoala la care invata copilul. Documentatia poate fi depusa la sediul Dada Music din Strada Eroilor, nr. 1 A. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.