Educație

Posturi libere la Casa de Sanatate

Liliana Nenciu
19 aug 2005 723 vizualizări
Neintelegerile existente intre vechea conducere a CAS Vrancea si angatii institutiei a facut ca 5 salariati sa nu mai doreasca sa-si pastreze functia

Neintelegerile existente intre vechea conducere a CAS Vrancea si angatii institutiei a facut ca 5 salariati sa nu mai doreasca sa-si pastreze functia. Conform noului director al CAS, Andrei Dulgheru, doua posturi de director vor fi scoase la concurs. Este vorba despre posturile de director economic si director relatii contractuale, pentru care Agentia Nationala a Functionarilor Publici doreste sa organizeze un concurs la o data care nu a fost inca anuntata. Mai sint disponibile 3 posturi de functionari publici, sefi de birou. "Trebuie neaparat sa gasim oameni pentru functiile de conducere. Nu stiu ce probleme au existat intre angajati si vechea conducere, cert este ca acum avem nevoie de oameni competenti. Poate sa se prezinte oricine indeplineste cerintele pentru ocuparea unuia dintre posturile libere. Avem nevoie si de un inginer constructor, care va fi angajat tot cu contract de munca", ne-a declarat directorul Andrei Dulgheru. Seful local al bancii sistemului sanitar a mai adaugat ca celelalte posturi vacante din institutie au fost blocate pina la sfirsitul anului.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.