Educație

S-au inmultit cererile in dosarul haretistilor

Nicoleta Cristea
21 oct 2009 1554 vizualizări
Alti 32 de profesori au devenit parti in procesul de la Curtea de Apel Galati

La procesul initiat de absolventii vrinceni de la Universitatea "Spiru Haret", care au fost lasati pe dinafara la examenul de titularizare, vor sa se alature si alti profesori. Ieri, la cel de-al doilea termen al dosarului in care se solicita anularea rezultatelor concursului sustinut pe 15 iulie, si-au aratat intentia de a se alatura procesului alte peste 30 de persoane care au interese in cauza. "S-au formulat 32 cereri de interventie in interesul piritelor de catre persoane care au sustinut si au promovat examenul de titularizare. în vederea comunicarii acestor cereri partilor din proces, s-a dispus aminarea judecarii cauzei", au precizat reprezentantii Curtii de Apel Galati. Este posibil ca acestia sa fie profesori care au obtinut un post in urma concursului si ar ramine fara loc de munca in eventualitatea in care rezultatele ar fi anulate in favoarea studentilor de la Spiru. Acesta este cel de-al doilea proces pe care absolventii de la "Spiru Haret" l-au deschis in instanta, dupa ce in vara au obtinut suspendarea rezultatelor concursului. Peste 30 de studenti de la "Spiru Haret", care au fost lasati pe dinafara la examenul de titularizare pe motiv ca diplomele lor erau suspecte, au cistigat procesul de suspendare a rezultatelor rezultatului concursului si a distributiei posturilor pina la solutionarea cauzei pe fond, adica tocmai dosarul in care au fost facute cererile de interventie. (Nicoleta CRISTEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 10 ore, 7 minute, 15 secunde
Foarte bine si bravo sunt licentiata ush 2009 si am avut probleme cu inscrierea la master adica am fost refuzata as vrea sa le aduc aminte domnului Geoana si PSD-ului ca noi haretistii si familiile citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.