Educație

Centrul de Excelenta al Scolii Duiliu Zamfirescu demareaza in forta

Iulia Nicolaie
12 oct 2009 1863 vizualizări
Elevii din mai multe scoli din Focsani, Golesti si Odobesti au luat parte deschiderea Centrului de Excelenta din cadrul Scolii Duiliu Zamfirescu din Focsani.

Scolarii care au rezultate deosebite vor frecventa cursuri organizate aici o data la doua saptamini, pentru a rezolva exercitii de o dificultate sporita si vor invata sa compuna lucrari in proza si in versuri, dar si sa indrageasca lectura. Centrul infiintat acum opt ani si-a deschis portile si in acest an scolar, activitatile demarind cu teste initiale la matematica si limba romana. "Aici copiii se imprietenesc, schimba experiente, colaboreaza sau intra in competitie cu colegii lor de la alte scoli. Din activitatea Centrului au aparut doua culegeri de probleme si doua reviste cu probleme rezolvate, sau compuse de catre elevi, compuneri, articole. Cursurile se finalizeaza cu un concurs, sau test final, la care se premiaza elevii conform punctajului obtinut", ne-a spus coordonatorul centrului, Daniela Gavrila. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.