Educație

Universitatea Petre Andrei din Iasi si-a deschis ieri portile

Iulia Nicolaie
10 oct 2009 1702 vizualizări
Cei interesati se mai pot inscrie pina pe 31 octombrie

Deschiderea anului universitar la filiala Univesitatii "Petre Andrei" din Iasi s-a facut ieri seara cu mare fast, la Teatrul Muncipal "Mr. Gh. Pastia", incepind cu orele 18.30. De la eveniment nu a lipsit nici rectorul universitatii, profesorul Doru Tompea, care i-a binevenit pe "boboci" si a tinut sa lamureasca situatia juridica a institutiei de invatamint superior. "Va multumesc tuturor pentru ca v-ati gasit timp pentru aceasta inaugurare de an academic. Se implinesc sase ani de cind aceasta universitate a fost fracturata. Ma bucur sa vin acum in fata dumneavoastra si sa va spun ca noi toti cei care am crezut in dreptate si adevar am invins!", a declarat Doru Tompea. Studentii si masteranzii au fost intimpinati si de presedintele filialei din Focsani, Gheorghe Chelmus, care le-a adresat un calduros bun-venit. Universitatea "Petre Andrei" din Iasi este o institutie de invatamint superior, de drept privat si de utilitate publica, infiintata prin Legea nr. 408/20 iunie 2002. Formarea profesionala este asigurata de un colectiv tinar, orientat spre practica si interactiune cu studentii, dupa cum a subliniat rectorul. Cursurile se desfasoara in imobilul universitatii, in sase amfiteatre, 14 sali de seminar si 5 laboratoare de practica. Cei interesati se pot inscrie la centrul de studii din Focsani, din strada "Stefan cel Mare" nr. 12, la facultatile "Psihologie", "Asistenta Sociala si Sociologie", "Stiinte Politice si Administrative", "Economie" si "Drept", dar si la mai multe programe postuniversitare si cursuri de formare continua. Inscrierile se fac in perioada 5-31 octombrie, iar pentru mai multe informatii cei interesati pot apela numarul de telefon 0237/221.027. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 18 ore, 21 minute, 58 secunde
Dupa ce ca e foarte \\\\\\\"scumpa\\\\\\\"...in comparatie cu alte universitati, din experienta pot spune (chiar daca unora nu le-o conveni) ca de la inceputul inceputului nu a fost ceva in neregula citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.