Educație

Planteaza un copac cu un click , debuteaza in Vrancea

Iulia Nicolaie
10 oct 2009 1233 vizualizări
Primul puiet a fost plantat la Centrul de Limbi Straine

Comisia Europeana a lansat un nou proiect interesant prin care ii invita pe tinerii europeni sa se alature in lupta impotriva schimbarilor climatice. Primii 5.000 de participanti ai proiectului "Planteaza un copac cu un click" vor primi gratuit de la Comisia Europeana un puiet care va fi expediat impreuna cu instructiuni de plantare. Si voluntarii Centrului de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" s-au alaturat proiectului si au plantat ieri un puiet. Oana Zlatovici este prima voluntara care a plantat puietul, dar multi altii vor sa-i urmeze exemplul. "Am aflat despre proiectul acesta dintr-o reclama de pe internet. Mi-a placut ideea de a sprijini o astfel de initiativa de mediu. Nu stiam daca imi vor trimite copacelul. Am aplicat pentru el in iulie si nu credeam ca-l vor mai trimite, dar ieri a venit. Am vrut sa-l plantez la Centrul de Limbi Straine pentru ca sint voluntar aici si pentru ca este un loc ferit de oameni care l-ar putea rupe si poate creste in voie", ne-a spus Oana, eleva in clasa a XI-a la Liceul Pedagogic "Spiru Haret". Mai multe informatii puteti afla accesind http://clickatree.europa.eu/ro/click-a-tree-initiative.html. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.