Educație

Uniristii vor avea o noua sala de sport

Iulia Crețu
16 aug 2005 654 vizualizări
Astazi, de la orele 11.00, Colegiul National "Unirea" va face receptia tehnica a noii sali de sport. Lucrarea se intinde pe 840 de metri patrati si este utilata potrivit standardelor internationale.

Astazi, de la orele 11.00, Colegiul National "Unirea" va face receptia tehnica a noii sali de sport. Lucrarea se intinde pe 840 de metri patrati si este utilata potrivit standardelor internationale. Liceenii vor avea la dispozitie pentru amuzament, dar si pentru antrenamente si competitii un teren de sport acoperit, dar si dusuri, vestiare si un cabinet medical. De asemenea, in sezonul rece orele se vor desfasura in bune conditii pentru ca sala beneficiaza de o centrala termica pe gaze. "Lucrarile au fost incepute initial de AISPA, apoi au fost preluate de firma Vega Galati. Noi am inceput lucrul in 14 iulie si, intr-o luna de zile, am facut inchiderea cu panouri tristrat, am finisat corpurile anexa, am pus geamuri termopan si generatoare de incalzire pe gaze si am finisat interioarele. Astazi va avea loc preluarea de catre beneficiar, de catre primarie. Copiii nu stiu daca o vor pastra in bune conditii, noi le-am atras atentia si profesorilor de sport, cum vor avea grija, asa o vor avea. Daca elevii vor fi tinuti din scurt, atunci se va pastra", ne-a spus Emil Harabagiu, maistru, sef punct lucrari Vega Galati. Noua cladire a salii de sport, care are un desing modern, nu a tinut cont de contextul arhitectonic al zonei, dat fiind ca imobilele in care functioneaza Colegiul National "Unirea" au peste 100 de ani. De altfel, profesorii si elevii au fost nemultumiti ca Guvernul Nastase nu a alocat bani pentru refacerea cladirii istorice a liceului si a investit citeva miliarde de lei intr-o sala de sport care se lipeste de liceu "ca nuca de perete".


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.