Educație

Bani de liceu pentru 3.000 de elevi vrinceni

Doina Ganea
7 oct 2009 1064 vizualizări
In anul scolar 2008-2009 nu mai putin de 3.252 elevi din judetul Vrancea au beneficiat de bani de buzunar de la stat

Din totalul acestora, 235 de elevi provin de la Grupul Scolar de Transporturi Auto Focsani, 312 elevi de la Grupul Scolar "Simion Mehedinti" de la Vidra, 327 de la Grupul Scolar "Gh. Bals" Adjud, 286 de la Grupul Scolar Agricol "Valeriu D. Cotea" Focsani, 196 de elevi de la Liceul Teoretic "Emil Botta" Adjud si 141 de elevi care studiaza la Colegiul Economic Focsani. Din cauza absentelor inregistrate, 259 de elevi au pierdut bursa in timpul anului scolar, astfel ca in luna iunie 2009 au ramas fara bursa 2.993 de elevi. Conform legii, elevii de liceu si SAM-uri care provin din familii ale caror venituri realizate in lunile iunie, iulie si august ale fiecarui an au fost de maxim 200 de lei pe membru de familie beneficiaza de acest program. Cuantumul ajutorului financiar "bani de liceu" este de 180 de lei pe luna. Astfel ca in anul scolar 2008-2009, potrivit oficialilor Inspectoratului Scolar Vrancea, suma totala de care au beneficiat elevii a fost de 4.204.852 lei. (Doina GANEA)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.