Educație

Postasii daruiesc rechizite elevilor din Bizighesti

Iulia Nicolaie
7 oct 2009 791 vizualizări
In cadrul campaniei De la suflet la suflet vor primi rechizite si copiii din Jitia si Paltin Posta Romana sare in ajutorul copiilor nevoiasi cu un mic dar insemnat sprijin, atit de necesarele rechizite scolare, colectate in cadrul campaniei De la suflet la suflet .

Cadourile le vor fi inminate copiilor care invata la Scoala cu clasele I-IV Bizighesti, comuna Garoafa, cu ocazia Zilei Mondiale a Postei, vineri, pe 9 octombrie, la orele 10.00. "Astfel, continuam actiunile menite sa vina in sprijinul celor lipsiti de posibilitati. Toti postasii, prin oficiile postale, ii asteapta in continuare pe toti cei care doresc sa li se alature, sa doneze carti, rechizite pentru scolile de la sate, unde copiii fara posibilitati materiale doresc sa razbata, sa-i ajutam prin mijloacele necesare sa porneasca in lungul drum al vietii", spun reprezentantii Postei. In Vrancea, acestia urmeaza sa le doneze rechizite si micutilor din Jitia si Paltin. Campania umanitara "De la suflet la suflet" s-a desfasurat pe parcursul lunii septembrie, iar postasii din Bacau, Neamt si Vrancea au donat rechizite pentru copiii cu o situatie materiala precara. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.