Educație

Tinerii, invitati sa participe la Forumul Initiativei Europene

Iulia Crețu
8 sep 2009 823 vizualizări
Ministerul Tineretului si Sportului va derula intre 19 si 22 octombrie, la Bucuresti, Forumul International de Tineret al Initiativei Central Europene

Romania detine in acest an presedintia in exercitiu a acestui organism regional. Forumul se va desfasura sub forma unor activitati pe grupuri de lucru si in plen pe tema "Sprijinirea tinerilor pe piata fortei de munca" si va avea ca rezultat final o Declaratie comuna pe aceasta tema. Cei care doresc sa se inscrie pentru a participa la acest eveniment o pot face pina pe 25 septembrie, la fax 021.318.90.26, adresa postala: Directia Generala Relatii Internationale, str. Vasile Conta nr. 16, sector 2, Bucuresti, e-mail: loredana.cojocaru@mts.gov.ro si iozefina.perianu@mts.gov.ro. «Conditii de participare: membru activ al unei organizatii neguvernamentale de tineret; virsta maxima de 30 ani; CV european al candidatului, din care sa reiasa clar participarea anterioara la evenimente cu teme similare; bun vorbitor de limba engleza; CV-ul organizatiei din care face parte; recomandarea din partea organizatiei din care face parte. Ministerul Tineretului si Sportului asigura cazarea si masa in Bucuresti, iar transportul de la localitatea de resedinta pina la Bucuresti se va suporta de catre participanti», a declarat Adrian Baciu, directorul Directiei pentru Tineret Vrancea. Din strainatate sint invitati sa participe reprezentanti guvernamentali si ai organizatiilor neguvernamentale de tineret din cele 17 tari membre ale ICE, reprezentanti ai Comisiei Europene si ai Consiliului Europei. Sectorul neguvernamental de tineret din Romania va fi reprezentat la acest Forum de 30 de tineri. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.