Educație

Se da startul consfatuirilor pentru noul an scolar

Iulia Nicolaie
5 sep 2009 2281 vizualizări
Dezbaterile debuteaza pe 8 septembrie, la Vidra si continua pina pe 22 septembrie

Consfatuirile judetene din invatamint incep de saptamina viitoare. Astfel, inspectorii se vor intilni cu dascalii incepind de pe data de 8 septembrie, pina pe 22 septembrie. Inspectorii scolari vor dezbate, impreuna cu profesorii, diverse puncte de urmat in anul scolar care sta sa inceapa. Majoritatea intrunirilor vor avea loc la sediul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), dar si la diferite unitati de invatamint din judet. Consfatuirile debuteaza pe 8 septembrie, la Vidra, prin intilnirea invatatorilor cu inspectorii Lina Vlasceanu si Ionelia Baciu, dar si la Panciu, la Scoala nr. 1 pe 9 septembrie. Si dascalii de discipline socio-umane se vor intilni cu inspectorul Sorin Cristea la sediul ISJ, iar educatoarele cu Cristina Mazilu, inspector de specialitate pe invatamint prescolar, tot la sediul institutiei de invatamint. Si dascalii de muzica si arte vizuale se intilnesc cu inspectorul Doina Collavini tot in data de 9, la Cabinetul de arte din spatiul Scolii "Stefan cel Mare". Pe data de 10 a acestei luni, inspectorii de limba romana si matematica, Mihaela Stoica respectiv Daniela Sirghie, vor continua sesiunea de consfatuiri din acest an. Profesorii de gimnaziu si de liceu de limba si literatura romana sint invitati la etajul 1 al Inspectoratului Scolar, incepind cu orele 12.30, in timp ce la Colegiul National "Unirea" sint asteptate cadrele didactice cu specializarea matematica, incepind de la orele 09.00. Tot in data de 10 septembrie se intilnesc si profesorii de istorie si geografie cu inspectorii Dorin Cristea si Stefan Chipaila, cei de biologie cu inspectorul Codrut Lovin si invatatorii din Adjud cu inspectorul pentru invatamint primar, Lina Vlasceanu, dar si cu Ionelia Baciu. Data de 11 septembrie este rezervata disciplinelor chimie, fizica, limba engleza, limba franceza, informatica, discipline tehnologice, limba rromani si religie. In data de 14, inspectorul de invatamint special, Felicia Panaite, va discuta cu dascalii de profil la Centrul Scolar de Educatie Incluziva "Elena Doamna" din Focsani. Consfatuirile la educatie fizica si consiliere educativa se desfasoara pe 16 septembrie, iar pe data de 22 septembrie, aceste activitati se incheie prin discutii cu responsabilii cu activitatea de perfectionare din scoli, "moderate" de Cristina Nedelcu. Aceste sedinte dureaza circa trei ore, iar in unele cazuri, sint invitate diverse persoane publice din judet. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.