Educație

42 de bacalaureati au picat la romana

Iulia Nicolaie
25 aug 2009 1117 vizualizări
Proba scrisa la limba si literatura romana din aceasta sesiune a examenului de bacalaureat s-a desfasurat fara probleme, iar din spusele celor implicati rezultatele au fost mai bune in acest an in comparatie cu editiile trecute

«Din 399 de candidati 42 au picat la aceasta proba. In general s-au luat note destul de bune. Acesta este un an cu rezultate deosebite, avind in vedere ca in anii trecuti picau mult mai multi. Majoritatea notelor au fost cuprinse intre 5 si 6, lucru firesc pentru sesiunea de toamna», ne-a spus directorul Colegiului Economic « Mihail Kogalniceanu», Radu Stefan, care este presedinte al comisiei de evaluare dupa ce profesorul universitar care ocupa initial acest loc s-a retras din functie. Si proba obligatorie a profilului (D) de la examenul de Bacalaureat s-a desfasurat in conditii normale, doar sapte candidati absentind de la aceasta etapa din sesiunea de toamna. Ieri au dat proba 327 de «bacalaureati», majoritatea absolventi ai cursurilor liceale de zi. Bac-ul continua astazi cu proba la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii, iar ultima, la alegere dintre disciplinele din celelalte arii curriculare corespunzatoare specializarii (F), se desfasoara miercuri, 26 august. în data de 28 august vor fi afisate primele rezultate, urmind ca pe 3 septembrie sa fie afisate rezultatele finale. (I. N.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.