Educație

Thalida trage tare pentru cariera

Raluca Manolache
17 aug 2009 1160 vizualizări
Mini-vedeta din Vrancea, Thalida Trofin, va fi pentru o luna ambasadorul muzicii pentru copii in Romania si Italia.

In acest sens, producatorii Festivalului Tineretii Costinesti 2009, in cadrul Programului cultural European 2007 - 2013, vor initia un proiect ce va consta in organizarea unor festivaluri de muzica pentru copiii talentati din Romania, Italia si Spania. Actiunile culturale interconectate se vor desfasura pe parcursul unui an, cind micutii artisti din cele trei tari, in diverse perioade si in locatii, vor petrece si se vor intrece in domeniul muzical si nu numai. Proiectul va fi derulat cu Fonduri Comunitare in cadrul Programului Cultural European 2007 - 2013, fiind coordonat de Unitatea de Management a Ministerului Culturii cit si a Ministerului Tineretului si Sportului. Pina atunci insa, Thalida Trofin va participa in perioada 17 - 23 august la "Festivalul Tineretii" Costinesti 2009, festival international aflat la a V-a editie, la care s-au calificat mai multi copii talentati din Vrancea. De asemenea, in perioada 25 - 31 august se va afla la Festivalul International "Microfono D"â„¢Oro" la Mirandola-Modena, Italia. Thalida a fost invitata in Italia de compozitorul Alberto Flavio Fulgoni, a carui melodie "Quadretto" o va interpreta atit la Costinesti cit si in Italia. Imbracata cu un costum popular din zona Nereju, Thalida va interpreta in prima seara de festival melodia "Lucru mare-i omenia". Prima seara va fi dedicata traditiilor populare din tarile de origine ale participantilor. (Raluca MANOLACHE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.