Educație

Copiii de la Elena Doamna , premiati la Stelutele Dansului

Iulia Nicolaie
8 iun 2009 1079 vizualizări
Centrul de Educatie Incluziva Elena Doamna , care se ingrijeste de educatia copiilor cu deficiente de auz, a participat la doua genuri de dans in cadrul Festivalului National Stelutele Dansului .

La sectiunea fantezie coregrafica au evoluat copii de la grupa "A", cu virste intre 5 si 7 ani, cu "Dansul pinguinilor", iar la sectiunea dans de caracter au participat toti copiii de la 5 la 7 ani, grupa "B", prezentind un dans tiganesc. Festivalul s-a desfasurat la Rimnicu Sarat in perioada 29- 31 mai, la acesta participind in jur de 130 de formatii. "Desi nu au beneficiat de o categorie speciala, dat fiind handicapul copiilor, si s-au prezentat in concurs jurizati la nivelul cerintelor copiilor normali au primit aprecieri din partea membrilor juriului si, de asemenea, locul II si locul I la categoriile sus amintite. Mentionam ca la toate editiile anterioare ale Festivalului National "Stelutele Dansului", aflat in acest an la a V-a editie, am participat cu diferite genuri de dans si efortul nostru a fost in permanenta incununat de aplauze, aprecieri si premii spre satisfactia copiilor, parintilor si a celor ce-i indruma", au spus cadrele didactice implicate, printre care se numara Paunica Neagu, Aurelia Cristea, Valerica Secara si Dorina Baldin. Copiii de la "Elena Doamna" nu sint la primul trofeu in acest an, ei obtinind locul I si Trofeul "Opincuta de bronz" la prima editie a Festivalului de dans popular "Opincuta". (Iulia NICOLAIE)






În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.