Educație

Serbare ECO la Gradinita nr. 6 Focsani

Iulia Nicolaie
8 iun 2009 2961 vizualizări
Micutii vor tine un spectacol ECO la Casa de Cultura, pe 10 iunie

23 de copii de grupa mica ai Gradinitei nr. 6 Focsani au organizat zilele trecute o serbare deosebita, cu tema protejarii mediului inconjurator. Prichindeii, impreuna cu educatoarea Valerica Oancea, au prezentat un spectacol cu tema ecologista, care a cuprins un moment artistic in care parcurile, aerul curat, florile, fluturii si jocurile in natura au fost asezate in prim plan. "Grupa mica a avut de spus multe; sfaturi pentru ceilalti copii, scenete-lectie, importanta aerului curat si a pamintului sanatos. Si chiar daca efortul lor pare dirijat si neinteles, hirtiutele de la prajituri aruncate la cos si nu pe jos au demonstrat ca eforturi pot fi depuse cu eficienta, iar generatia ce va avea sa vina va beneficia, prin indrumare corecta din partea tuturor, de o lume mai buna. Este necesar sa facem un efort de imaginatie si sa vedem lumea pe care o lasam celor mici acum, fara locuri de recreere in natura si cu animale de studiat doar la gradinile zoologice sau in cartile de zoologie", au spus organizatorii. Micutii au cintat melodii prin care au adus un omagiu naturii, sub atenta coordonare a profesoarei Violeta Nicula. Demersul ECO al copiilor va continua si pe 10 iunie, printr-un spectacol care se va tine la Casa de Cultura "Leopoldina Balanuta". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.