Educație

Copiii din Vintileasca si-au sarbatorit ziua cu fast

Iulia Nicolaie
3 iun 2009 1111 vizualizări
Elevii cu rezultate bune la invatatura au plecat in excursie la Bucuresti

Elevii Scolii Vintileasca s-au bucurat peste masura de sarbatoarea lor, luind parte la multe activitati organizate cu acest prilej. Astfel, duminica , pe 31 mai, a avut loc la Caminul Cultural din comuna un carnaval, unde fiecare copil a trebuit sa aleaga un fragment dintr-o opera literara, sa observe cu grija personajele si sa-si interpreteze cit mai bine rolul. Cei mai talentati micuti au fost cei de la clasa a VII-a, care au interpretat un fragment din "Doua loturi" de I. L. Caragiale si cei de la clasa a III-a, care si-au ales "Punguta cu doi bani" de Ion Creanga . Florina Gheaba, Violeta Marcu si Mihaela Banu sint norocoasele cistigatoare ale acestei competitii, in urma unor interpretari individuale de zile mari. Mai apoi, copiii au luat parte la un concurs de dans pe muzica usoara si populara, cei mai buni dansatori fiind cei de clasa a III-a. "Ziua de 1 Iunie a venit cu alte bucurii si surprize. Cei mai buni 15 elevi din scoala, premianti la diferite concursuri, au primit in dar, ca si alti elevi din judet, o excursie la Bucuresti. A fost pentru cei mai multi o experienta cu totul noua si s-au distrat de minune", ne-a spus directorul Scolii, Stana Georgescu. Si prescolarii de la Gradinitele Neculele, Bahnele si Bahnele de Jos au avut parte de surprize de ziua lor. (Iulia NICOLAIE)


Spectacol de 1 iunie la Marasesti


Elevii de la scolile 1, 2 si 3 din Marasesti au sarbatorit Ziua Copilului printr-un spectacol organizat in Piata civica din oras, la care au participat formatiile de dans si muzica de la Casa de Cultura si de la cele trei scoli. La festivitate au luat parte si mini-vedetele de la "Art Kids Company", care au oferit un recital si le-au facut cadou copiilor CD-uri. La spectacol au participat si scolari din Paltin, Panciu si Ciorasti, care au interpretat melodii populare. "Spectacolul s-a bucurat de prezenta a numerosi copii si parinti din oras, care au aplaudat si apreciat frumosul spectacol oferit. Pe scena au evoluat copii si artisti ai Casei de Cultura, care au interpretat melodii renumite din repertoriul national si international, muzica populara, dansuri moderne si break-dance. Totodata, Primaria a oferit copiilor pachete cu dulciuri", ne-a spus Pavel Dragu de la Casa de Cultura Marasesti. (I. N.)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739370 zile, 17 ore, 11 minute, 36 secunde
Elevii dinVintileasca multumesc pentru excursia la Bucuresti d-nei senator Sorina Placinta! Domnia sa a trimis in aceasta excursie elevi din Vintileasca , Jitia , Dumitrestu\i Chiojdeni ,.Dumbraveni.
, acum 739370 zile, 17 ore, 11 minute, 36 secunde
D-na senator Placinta isi ia rolul in serios stabilind o legatura permanenta personal sau prin reprezentantii sai cu institutiile Vaii Ramnicului . Poate ca se schimba ceva in viziunea politicienilor citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.