Educație

Ziua Copilului, serbata prin concursuri, muzica, teatru si sport

Ziarul de Vrancea
29 mai 2009 1229 vizualizări
Focsaniul va fierbe de 1 Iunie, cind prichindeii vor avea parte de dimineata pina seara de o zi plina de surprize

Toti copiii, cu mic cu mare, sint invitati luni, 1 iunie, sa participe la multitudinea de activitati, pline de surprize, pregatite special pentru ei pe tot parcursul zilei, de Ziua Internationala a Copilului. Cei mici sint asteptati inca de dimineata, de la ora 10.00, in Parcul Balcescu, unde se va da startul distractiei. Aici va avea loc concursul de desene pe asfalt "Copilarie fericita", un concurs de biciclete si triciclete si jocuri distractive. De asemenea, in aceeasi locatie se va desfasura si Festivalul judetean de muzica usoara romaneasca pentru copii "Florile Dragostei", iar actorii Teatrului Municipal vor juca piesa de teatru "Cocoselul neascultator". Actiunile vor continua in Parcul Shumann, unde, de la ora 12.15, va avea loc un concurs de web design, dedicat liceenilor. Distractia se va muta apoi in Piata Garii, unde cei care se simt copii vor avea parte de un spectacol special. Manifestarile vor incepe la ora 13.00, cu recitalul Ansamblului de copii "Doruletul". De la ora 14.00 este pregatit un program special pentru cei mici, plin de surprize, printre care o trupa pe catalige, desene pe fata, jucarii din baloane si caricaturi. De la ora 17.00, pina la 19.00, vor cinta pentru prichindei Cream, Adela Popescu, Elena si Morandi. Si la Teatrul Municipal ziua va fi plina. De la ora 10.00 va avea loc concursul "Muguri vrinceni", iar de la ora 16.00 scena va gazdui piesa de teatru "Pinocchio", de Carlo Goldoni, in interpretarea studentilor Universitatii Hyperion. De la ora 17.30, in Piata Teatrului va avea loc prima editie a festivalului-concurs de dansuri si muzica populara pentru copii "Opincuta", iar pe seara gala laureatilor. De la Ziua Copilului nu vor lipsi nici manifestarile sportive. Copii se vor intrece in competitii de cros stafeta, baschet, tenis de masa, minihandbal si minivolei. Pentru organizarea Zilei Internationale a Copilului din acest an, Consiliul Judetean a alocat 120.000 lei din bugetul judetean. Si la Odobesti se va serba ziua copilului luni, de 1 iunie, printr-un spectacol la Casa de Cultura. Pentru cei mici se va proiecta si un film, "Kung Fu Panda", de la ora 16.00, la care accesul este gratuit. (Mihaela BESLEAGA)


Daruri pentru copiii de la Maicanesti


1 iunie, Ziua Internationala a Copilului, va fi marcata si in acest an de politisti. Astazi, intre orele 11.00-13.00, la stadionul din comuna Vulturu, copiii vor participa la concursuri cu tematica rutiera si vor putea vedea si masinile si tehnica din dotarea Politiei. De asemenea, vor urmari si o demonstratie canina si vor putea intra in sediul politiei din localitate pentru a vedea cum lucreaza oamenii legii. Luni, politistii vor merge daruri la copiii de la Scoala Speciala Maicanesti, iar la stadionul Milcovul, copiii politistilor se vor intrece in cadrul unor competitii sportive. Probele de concurs vor fi viteza, rezistenta, saritura in lungime si alte jocuri, iar premiile si diplomele vor fi acordate cu sprijinul IPA-Regiunea Vrancea. (R. M.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739391 zile, 5 ore, 7 minute, 26 secunde
super actiune la Vulturu !!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.