Educație

Pictura fara virsta la Centrul de Limbi Straine

Iulia Nicolaie
26 mai 2009 1062 vizualizări
La cursuri s-au inscris peste 30 de vrinceni

Centrul de Limbi Straine a inaugurat ieri, la orele 10.00, Clubul de Pictura, sub sloganul "Pictura fara virsta". La cursuri s-au inscris deja 30 de vrinceni cu virste cuprinse intre 4 si 53 de ani. Profesorul voluntar Mihaela Danila, de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" Focsani, le-a promis ca ii va ajuta pe fiecare in parte sa invete sa picteze in functie de cunostintele anterioare si ca vor combina partea de teorie si practica in activitatea propriu-zisa de pictura. Odata cu venirea anotimpului cald, clubul se va desfasura in gradina Centrului de Limbi Straine, in aer liber, ca toate celelalte cluburi si activitati de la Centru. "Intilnirile vor continua si pe perioada vacantei de vara, parintii si copiii fiind foarte incintati de aceasta posibilitate si alternativa placuta de a petrece timpul, intr-un mod educativ si relaxant. Desi perioada oficiala de inscrieri s-a incheiat, acestea inca se mai fac deoarece sint mai multi doritori si nu exista limita de locuri. Deja, in urma inaugurarii, s-au mai inscris trei persoane, clubul numarind in prezent 33 de membri. Ne bucuram ca acest club are, ca si celelalte, un asa mare succes la toate categoriile de virsta", ne-a spus coordonatoarea Centrului de Limbi Straine, Anamaria Catanoiu. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 19 ore, 29 minute, 40 secunde
Am inteles mesajul.....nu e nevoie de o "invazie " cu aceasta stire....peste tot acelasi lucru spus.....Daca tot spuneti asa : "Mihaela Danila, profesorul voluntar care va coordona clubul, va dedica citeste integral
, acum 739392 zile, 19 ore, 29 minute, 40 secunde
Pe 25.05. erai Gaby.Acum ti-ai schimbat pseudonimul. Sub masca, poti sa spui orice, nu?! Oricum nu valoreaza cuvantele tale otravite nimic. Nu-ti mai consuma neoronul ratacit!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.