Educație

Ziua scolii Pitulusa

Iulia Crețu
22 mai 2009 1969 vizualizări
Dascalii si elevii scolii generale Pitulusa, comuna Brosteni, au sarbatorit ieri, de Sfintii împarati Constantin si Elena, ziua scolii.

Desi programul a fost incarcat cu teza unica la clasa a VII-a, dascalii, elevii si parintii acestora au tinut sa marcheze acest eveniment dorit in egala masura si de cei mici si de cei mari. "Am dorit sa facem o bucurie elevilor si sa permanentizam un moment din viata scolii noastre. De aceea, pentru ziua scolii noastre am pregatit mai multe evenimente, din care amintim expozitia de produse de artizanat, confectionate de elevi din materiale reciclabile, o expozitie de pictura si alta de tesaturi. Nu putea lipsi si un moment cultural-artistic, sustinut de elevii", ne-a spus prof. Doina-Elena Devetah, directorul scolii. Ca si alte manifestari organizate de scoala Pitulusa, si acesta a fost realizat in parteneriat cu Centrul de Zi "Danut" din localitate. De asemenea, la reusita spectacolului au contribuit inv. Jana Tigaeru si prof. Lucian Batog care, in acelasi timp, desfasoara activitati educative la Centrul "Danut". (I. CRETU)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 8 ore, 11 minute, 17 secunde
FATO CE SEMNEZI ACEST ARTICOL, IERI A FOST TEZA CU SUBIECT UNICA LA CLASELE A VIII.A SI NU A SAPTEA, DAR PENTRU TINE ORI A SAPTEA ORI A OPTA ESTE TOTUNA PENTRU CA TU NU LE-AI FACUT NICI PE UNA NICI citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.