Educație

Sintem uniti, o echipa adevarata care viseaza la un loc fruntas!

Iulia Nicolaie
21 mai 2009 1251 vizualizări
Spun actorii Grupului Scolar de Industrie Usoara, care concureaza la STEF

Stagiunea Teatrala a Elevilor Focsaneni (STEF) a dat nastere unor mari pasiuni pentru arta teatrala printre elevii focsaneni. Liceenii de la Grupul Scolar de Industrie Usoara ne-au spus citeva cuvinte despre experienta lor cu arta dramatica. "Acum am mai multa incredere in mine pentru ca am mai participat si anul anterior la STEF. Mi-a placut foarte mult si din aceasta cauza iata-ma si anul acesta interpretind rolul Ancai din "Napasta". Este un rol foarte greu si, fiind personajul principal, incerc sa ma apropii cit pot de mult pentru ca publicul si juriul sa fie multumiti de prestatia mea. Speram ca dupa spectacol toti sa fie incintati de interpretarea noastra", a afirmat Andreea Seitan. Elevii vor pune in scena piesa lui I. L. Caragiale, "Napasta", chiar in prima zi a galelor, 27 mai, incepind cu ora 16.00. "Piesa de teatru din a carei distributie fac parte este o piesa complexa, dar nu foarte dificila. Principalul obstacol in evolutia mea si a colegilor mei il reprezinta acustica salii care nu este prea grozava, dar sper ca vom face fata. Stim ca daca nu vom reusi sa captam atentia publicului prin interpretare vom avea de pierdut. Sintem uniti, o echipa adevarata care viseaza la un loc fruntas", a spus si elevul Mircea George Mihai. Un alt elev-actor, Iulian Moclea, sustine ca trupa de teatru a liceului este asemenea unei familii. Tinarul Mihai Chirica a indraznit chiar sa faca pronosticuri, fiind increzator in sansele echipei sale. "Cu ajutorul regizorului care ne arata ce e bine si ce e rau vom elimina micile imperfectiuni. Va fi un spectacol bun care ne va aduce un premiu mare. Am convingerea ca vom indeplini asteptarile colegilor care ne sustin si cred in noi", a marturisit Mihail. Elevii au fost indrumati, pe tot parcursul repetitiilor, de profesorul indrumator Maria Dragan si de indrumatorul artistic George Nastase. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 16 ore, 20 minute, 18 secunde
Bafta tinerilor care participa la STEF!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.