Educație

Liceul Pedagogic a cistigat Highschool Contest

Iulia Nicolaie
18 mai 2009 1293 vizualizări
Pedagogii si-au adjudecat premiul cel mare la doar citeva puncte distanta de Colegiul Economic Finala competitiei Highschool Contest , organizata de Clubul Extrem din Focsani, s-a dovedit a fi una strinsa, diferenta dintre participanti fiind de doar zece puncte. Liceenii de la Colegiul Economic Mihail Kogalniceanu si cei de la Liceul Pedagogic Spiru Haret au avut de trecut prin sapte probe de foc, scorul fiind foarte strins de fiecare data.

La inceputul concursului, elevii au impresionat juriul prin interpretari artistice. Economicul a prezentat monologul unui drac, in timp ce Pedagogicul a iesit in evidenta cu un moment comic, la care protagonisti au fost Stefan Banica Jr. si Andreea Marin. Tinerilor le-a fost testata inteligenta si spontaneitatea la probele de perspicacitate-logica, obiecte ascunse, rapiditate-practica si cultura generala. Fara indoiala, proba de interpretare artistica la alegere a fost cea mai reprezentativa. Desi "economistii" au pus la punct un moment artistic complex, cu dansuri populare, hip-hop si R&B, nu au reusit sa mai recupereze punctele pierdute de-a lungul concursului. Astfel, Liceul Pedagogic "Spiru Haret" a fost declarat cistigator si si-a adaugat in visterie nu mai putin de 4.000 de lei, bani strinsi de-a lungul etapelor competitiei, prin biletele de cite cinci lei, platite la intrare de liceenii care au vrut sa-si incurajeze colegii. Intre probele concursului, organizatorii au mai introdus citeva momente menite sa-i mai destinda pe tinerii participanti. Majoretele Colegiului Tehnic "Ion Mincu" au impresionat prin dansuri efectuate aproape perfect, iar trupa Jabba Wackeez din Focsani a pus la punct un street-dance similar cu cel al trupei americane cu acelasi nume. "Au fost cinci saptamini istovitoare, atit pentru participanti, cit si pentru organizatori, insa fiecare am avut de invatat multe si acesta e doar inceputul. Consideram ca acest concurs a fost o experienta frumoasa si nimeni nu a pierdut ci toata lumea a avut de cistigat si ca in anii viitori liceenii se vor pregati mult mai bine si vor incerca sa aduca liceului la care invata un premiu substantial si desigur, titlul de cel mai bun liceu din Focsani si poate pe viitor din Vrancea", au spus organizatorii. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 40 minute, 26 secunde
Este meritul doamnei directoare Ion carmen ca a ridicat liceul dupa situatia din ultimii ani! Este o directoare si o profesoara apropiata de elevi! Poate va fi promovata!
, acum 739392 zile, 40 minute, 26 secunde
daca e deja directoare unde sa mai fie promovata?:))
, acum 739392 zile, 40 minute, 26 secunde
Bravo! Liceul Pedagogic a fost si va ramane cel mai tare liceu din judetul Vrancea. De ce este cel mai bun? Datorita colectivului de profesori ce nu sunt doar niste dascali ci niste indrumatori si citeste integral
, acum 739392 zile, 40 minute, 26 secunde
carmen Ion este director adjunct. Merita director plin.Asta e promovarea!
, acum 739392 zile, 40 minute, 26 secunde
adica d-na carmen ion in locul carminei corbeanu.carmen ion e un model, morala, cinstita, apropiata, ce mai, un model!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.