Educație

Bostan promite ca va pune numai 9 si 10 elevilor de la Botta

Iulia Nicolaie
18 mai 2009 2508 vizualizări
Fostul adjunct Emil Onea a promovat in functia de consilier al ministrului Ecaterina Andronescu

Liceul Teoretic "Emil Botta" din Adjud isi trimite un profesor de fizica la Inspectoratul Scolar Judetean, pe Stan Rogoz, si isi primeste un altul la catedra, pe dascalul de matematica Iordache Bostan. De astazi, acesta va reveni in fata elevilor, despre care afirma ca i-au lipsit. Bostan completeaza ca fostul program de la ISJ nu i-ar fi permis sa isi tina si orele de curs pentru ca nu s-ar fi putut achita de obligatiile functiei, in conditiile in care mai mereu apareau situatii si sedinte neprevazute. Desi initial s-a aratat nemultumit de decizia demiterii sale, profesorul de matematica a mai adaugat ca inca nu a inceput demersurile in instanta, despre care a vorbit zilele trecute. "Sigur ca voi reveni la catedra, dar o sa astept sa vad ce se intimpla. Deocamdata nu am facut nici un demers. Voi contesta, sper sa fie anulata decizia, pentru ca a fost emisa ilegal", a precizat Iordache Bostan, care s-a aratat suparat pe modul in care a fost demis. Mai exact, ordinul de demitere a ajuns la Inspectoratul Scolar cu o intirziere de sase zile. Ieri, la Adjud, profesorul de matematica le-a dat o veste buna elevilor sai, carora le-a transmis ca le va pune numai note bune, evident daca vor invata. Acesta a mai adaugat ca vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei pentru modul in care a procedat in ceea ce priveste sefia Inspectoratului Scolar. Daca Bostan se retrage la Adjud, Emil Onea, fostul sau adjunct, a declarat ca in perioada urmatoare va lucra la Bucuresti, la Ministerul Educatiei, pe postul de consilier ITC, in cabinetul ministrului Ecaterina Andronescu. Profesorul unirist de informatica se va ocupa cu dezvoltarea proiectelor de IT si a celor europene. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 15

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
D-l Onea merita aceasta promovare. Din 1990 si pana astazi a facut lucruri minunate pentru promovarea informaticii in scolile vrancene si nu numai (vezi DIDACTIC.RO). Felicitari d-le Onea.
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
Felicitari din inima pentru promovarea d-lui Onea! O merita pe deplin , e un om deosebit si un coleg de asemeni cu multe calitati !
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
Io si un cadru didactic aveti acelasi IP. Prea multe laude lasa de dorit! Fiti moderati, altfel.......
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
f bine domnul onea e un om deosebit,cu placere te primea in isj, nu faceai anticamera .un om super sa-l ajute dumnezeu sa-si tinua obiceiurile. speram ca si de acolo sus pe functia care a meritato citeste integral
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
La cit l-a sapat pe dovleac si a pupat in...psd,merita acest post.De altfel putea fi promovat si in mod normal caci profesionist este.Ma intreb numai la ce-i mai trebuiau sapaturile la dovleac si citeste integral
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
Bai "eu"="radu"="reli"="un cadru didactic"="Io", deja insisti prea mult. Am inteles ca ti-e drag Onea, dar mai scuteste-ne!!!!!!!
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
Domnul Onea, merita, si imi parea rau pentru faptul ca nu mai este adjunct. Ne bucuram mult pentru dansul, pentru functia pe care a dobandit-o, dar ne pare rau de noi ca am pierdut un "OM" din citeste integral
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
ce faci mah, vorbesti singur...ce te iei de restul de mai sus, cumva ai sesizat acelasi IP la toti ? atunci, vezi ca si tu il ai la fel, desteptule ! foarte probabil si eu !
, acum 739371 zile, 7 ore, 49 minute, 20 secunde
ma rog, constat ca s-au remediat problemele avute azi de forum, cu IP-urile ! si apar cele corecte, presupun, altfel apareau la toti care scriau acelasi IP.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.