Educație

S-a inaugurat Sala Multimedia la biblioteca

Iulia Nicolaie
7 mai 2009 1495 vizualizări
Focsanenii pot beneficia de sapte computere complet utilate

Centrul de Limbi Straine al Bibliotecii Judetene "Duiliu Zamfirescu" a inaugurat ieri Sala Multimedia, dotata cu mobilier si sapte calculatoare complet echipate si conectate la Internet. Astfel, focsanenii pot studia diverse materiale in format electronic si pot accesa in mod gratuit mediul online. "Multumesc tuturor pentru ca sinteti alaturi de noi. Tot ce vedeti aici a fost realizat cu ajutorul voluntarilor. Calculatorul ar trebui sa fie nu doar pentru internet, ci si pentru altfel de lucruri. Sa speram ca va fi o completare a informatiei si a educatiei", a afirmat coordonatoarea Centrului, Anamaria Catanoiu, care a adaugat ca acest obiectiv este doar inceputul si ca vor urma multe alte actiuni. Si seful Inspectoratului Scolar, Iordache Bostan, a tinut sa-si exprime admiratia pentru realizarile angajatilor bibliotecii, facind comparatie intre voluntarii de la centru si cei de razboi. Donatorul principal a fost Clubul Rotary Varana Focsani, prin omul de afaceri Doru Simiz. La festivitate au fost prezenti si vicepresedintele Consiliului Judetean, Mircea Diaconu, presedintele Asociatiei Culturale «Duiliu Zamfirescu», Gheorghe Neagu, si purtatorul de cuvint de la Primaria Focsani, Dan Cazaciuc. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.