Educație

Graffiti, desene pe asfalt si creatie literara de Ziua Europei

Iulia Nicolaie
7 mai 2009 1207 vizualizări
De Ziua Europei, aniversata simbata, pe 9 mai, vor avea loc mai multe activitati si concursuri sustinute de elevii vrinceni.

Astfel, in Parcul Balcescu din Focsani, evenimentele de Ziua Europei se vor tine lant. La ora 13.00, copiii vor putea participa la un concurs de desene pe asfalt, iar la ora 15.00 va avea loc activitatea "2gether4Europe". Actiunea se afla la cea de-a treia editie si este dedicata in exclusivitate tinerilor pasionati de Graffiti. Si Scoala "Alexandru Vlahuta", din zona Sud, a pregatit momente speciale pentru a celebra 9 mai, prin intermediul unui concurs de creatie literara, aflat la editia a IV-a, coordonat de profesoara Gabriela Tabacaru si directorul unitatii scolare, Valy Tiganus. De asemenea, pe 8 mai, la ora 12.00, reprezentantii Inspectoratului Scolar vor premia cistigatorii concursului de promovare a imaginii scolii. "Vineri sint invitati coordonatorii de proiecte si programe educative din judet la intilnirea festiva din cadrul proiectului judetean «Ethosul Scolar», realizat de Casa Corpului Didactic, ISJ si Consiliul Judetean al Elevilor. Sint invitate toate cadrele didactice interesate", a precizat inspectorul de imagine al ISJ, Mirela Filip. Competitia a inceput in luna ianuarie si are ca scop integrarea in traditia scolilor europene. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739371 zile, 14 minute, 31 secunde
care stie cum sta treaba cu concursu de graffuri? tre sa te duci cu sprayurile tale?:) astept raspuns:)
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.