Educație

La Unirea se proiecteaza filme gratis

Iulia Crețu
6 mai 2009 1213 vizualizări
Elevii si studentii din Focsani pot merge la fim, gratis.

Miine, incepind cu ora 13.00, in aula Colegiului National "Unirea" vor fi proiectate filmele: "Wall-E", pentru clasele de liceu, "Happy Feet", pentru cei de generala, dar si "An Inconvenient Truth", pentru liceeni. "Caravana filmelor cu mesaj ecologic Guerilla Verde face parte dintr-un proiect mai amplu, numit generic BETI (Better Education Through Innovation), care isi propune sa contribuie la educatia generatiei de miine prin intermediul filmului, prezentat ca parte a tehnologiei digitale si ca metoda alternativa de educatie si cresterea gradului de constientizare cu privire la importanta protejarii mediului. Temele ce urmeaza a fi abordate pe parcursul acestui proiect pilot, prin intermediul filmelor, sint: protectia mediului, sanatate si minoritati", se arata intr-un comunicat de presa al organizatorilor. Pina pe 15 mai, caravana va ajunge in cinci orase din tara, dupa Focsani urmind ca proiectiile sa fie vizionate in Brasov, Sighisoara, Cluj si Timisoara. (Iulia CRETU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.