Educație

Elevii de la Pedagogic s-au dat in spectacol la teatru

Ciprian Fânaru
30 apr 2009 1093 vizualizări
Sala Teatrului Municipal Mr. Gh. Pastia a gazduit ieri dupa-amiaza un spectacol sustinut de elevii Liceului Pedagogic Spiru Haret , eveniment care a facut parte din suita de manifestari dedicate zilelor liceului, corelate cu iminenta zilelor francofoniei.

Totul a inceput, firesc, cu imnul celor de la Pedagogic, cintat de corul condus de profesorii Dumitru Sandulachi si Livia Marcu. "Mica Pastorala" a interpretat melodii din repertoriul international, iar sub egida "ritmuri francofone", elevele liceului au impresionat audienta cu flexibilitatea dansului oriental, agilitatea dansului modern si unduirile celui indian. Gustata de public a fost si sceneta cu personaje franceze cunoscute, precum inspectorul Clouseau, Pantera Roz, Cei trei muschetari sau Motanul incaltat, care au amuzat sala cu replici in care au amintit de gentile Vuitton si de piesa lui Smiley, "Am bani de dat, am datorii la stat". Camelia Ochean si Ana Maria Crasneanu au cintat melodii internationale, liceenii din sala rezonind cu "Hey Nana", pe care o auzisera si la balul bobocilor. Dansatorii de la XI-a a C au dansat un vals parizian care a amintit de cheiurile Senei, elevii de la I""IV au oferit un moment cu versuri in franceza, in timp ce profesorul Virgil Lovin impreuna cu grupul sau de muzica folk au reusit sa faca publicul sa fredoneze cunoscuta melodie "Si ninge si ninge, iubito". Finalul a insemnat o noua demonstratie a corului "Pastorala", care si-a dat inca o data dovada maiestriei vocale. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.