Educație

Bostan si Ionescu au fost convocati la minister

Iulia Nicolaie
17 apr 2009 1153 vizualizări
Situatia fara iesire dintre inspectorul scolar general, Iordache Bostan, si fostul director al Scolii de Arte si Meserii din Tataranu, Iulian Ionescu, se muta la Ministerul Educatiei.

Astfel, un reprezentant al Inspectoratului Scolar, cel mai probabil "generalul" Bostan, insotit de jurist si de directorul in cauza, vor merge saptamina viitoare la sediul MECI, pentru a dezbate situatia conflictuala, care se intinde pe mai bine de un an si care s-a lasat cu mai multe plingeri penale. In ceea ce priveste verificarile pe care Corpul de Control al Prefecturii le-a facut la ISJ, Iordache Bostan sustine ca nu a fost mustrat nici verbal, dar nici in scris, desi acesta a fost acuzat neoficial de management defectuos. "Asteptam nota de control de la Prefectura, inca nu am primit nimic scris. Ne-au transmis doar ca urmeaza sa ne trimita documentele de constatare", ne-a precizat seful ISJ, care in aceste zile este in cautarea purtatorului de cuvint ideal, dupa cum a declarat. Candidatul la functia cu jumatate de norma din cadrul Inspectoratului Scolar trebuie sa fie profesor cu gradul II, preferabil de limba romana. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.