Educație

Detinutele s-au apucat sa deretice in curtea Caminului de batrini

Nicoleta Cristea
10 apr 2009 1163 vizualizări
Saptamina curateniei a fost respectata si de detinutele din Penitenciarul Focsani, o parte dintre acestea participind la actiunea de igienizare a curtii Caminului pentru persoane virstnice din Focsani.

Aceasta actiune a avut loc ieri, oficialii penitenciarului aratind ca a avut loc si ca urmare a recomandarilor Uniunii Europene privind importanta initerii si mentinerii unei legaturi intre detinuti si societatea civila. Astfel, 10 detinute care executa pedepse la regim semi-deschis au adunat cu greblele si maturile gunoiul din curtea azilului, acestea fiind selectate pe baza de voluntariat. "Activitatea face parte din complexul de activitati de responsabilizare sociala, pe care administratia penitenciarului il organizeaza permanent cu persoanele private de libertate aflate in custodie. Actiunea se inscrie in activitatile prilejuite de "Saptamina curateniei", care se deruleaza in judetul nostru", a aratat subcomisarul Dan Slavoiu, purtatorul de cuvint al Penitenciarului de Maxima Siguranta Focsani. (Nicoleta CRISTEA)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739392 zile, 7 ore, 28 secunde
FOARTE FRUMOS. Ma bucur pentru aceasta initiativa. Deci se poate daca avem conducatori buni , gospodari si fara interese. Totusi cum de s-a putut !!!!?
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.