Educație

Liceenii focsaneni, chemati la concurs in clubul Extrem

Iulia Nicolaie
26 mar 2009 994 vizualizări
Elevii Colegiului Tehnic Edmond Nicolau si cei ai Liceului Pedagogic Spiru Haret se vor lupta vineri pentru tilul de cei mai buni artisti, dansatori si cintareti din oras, in cadrul seriei de concursuri HIGHSCHOOL CONTEST .

Probele la care vor fi supusi adolescentii sint: dans, karaoke, teatru, sport si interpretare playback. Liceenii vor avea de trecut si prin probe cu punctaj impus, precum cele de sudoku, rapiditate si practica, perspicacitate si cultura generala. Potrivit organizatorilor, fiecare liceu isi va desemna echipa participanta, formata din cinci elevi. Aceste confruntari vor avea loc timp de trei saptamini, iar cele patru licee fruntase vor merge in semifinala. Confruntarile intre unitatile de invatamint vor continua pe 3 aprilie, cu competitia dintre Grupul Scolar de Transporturi Auto, Liceul de Muzica si Arte Plastice "Gh. Tattarascu" si Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu". Elevii Liceului cu Program Sportiv si cei ai Colegiului National "Al. I. Cuza" se vor intrece in momente artistice pe 10 aprilie. In functie de numarul de bilete vindute se vor acorda si premii in bani. In fiecare saptamina, participantii vor primi 25% din suma biletelor vindute, in vreme ce finalistii vor primi 40% din sumele strinse in fiecare saptamina. Un bilet de intrare costa 5 lei. Auras Jitea, directorul clubului Extrem, a anuntat ca aceste competitii au fost avizate de Inspectoratul Scolar, care va avea si un reprezentant in juriu. De securitatea elevilor se vor ocupa agentii de paza din club. Totodata, Auras Jitea spune ca in club nu se vor vinde bauturi alcoolice pe perioada desfasurarii concursului. "Scopul proiectului este de a insufla elevilor termenul de competitie, munca in echipa si ambitia de a obtine un premiu", spune Auras Jitea. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.