Educație

Vrincenii, invitati sa-si demonstreze aptitudinile lirice

Iulia Nicolaie
17 mar 2009 880 vizualizări
u Biblioteca Judeteana s-a pregatit intens pentru participarea la Festivalul Primavara Poetilor Biblioteca Judeteana Duiliu Zamfirescu este la a treia participare la Festivalul Primavara Poetilor , organizat de Uniunea Scriitorilor din Romania, Institutul Cultural Francez si Asociatia Scriitorilor din Bucuresti, care se va desfasura intre 23 si 29 martie

Astfel, reprezentantii Bibliotecii Judetene ii invita pe vrincenii iubitori de poezie sa contribuie la redactarea unui poem colectiv, iar forma finala a acestuia va fi comunicata la inchiderea proiectului. Tema poeziei este "cartea cu lumina" si incepe cu versul "Pe foile cartii am scris cu lumina". Fiecare vrincean poate merge la sediul bibliotecii pentru a scrie versuri pe suporturi special amenajate sau isi poate trimite creatia prim email la adresa bjfocsani@vrancea.info, incepind de astazi. Programul pregatit de bibliotecari special pentru festival cuprinde o expozitie de carte in format infotech, cu peste 500 de volume de poezie universala, un stand cu vinzare de carti ale autorilor vrinceni si un atelier de poezie. La sarbatoarea poeziei vor participa peste 60 de tari si 60 de orase din Romania, cu diferite programe culturale. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.