Educație

Thalida, cintareata olimpica

Iulia Nicolaie
9 mar 2009 1982 vizualizări
Micuta cintareata Talida Trofin a dorit sa demonstreze ca muzica se impleteste foarte bine cu scoala, obtinind zece pe linie si locul intii la olimpiada de matematica, faza locala si un loc pe podiumul olimpiadei de limba si literatura romana.

Din septembrie face parte din cei patru copii care reprezinta Colegiul National "Al. I. Cuza" la "centrul de excelenta" de matematica. "In general, pentru cei din jur eu cint si atit, toata lumea ma intreaba cum o duc cu scoala, astfel, ma simt datoare sa spun ca invat foarte bine, ca muncesc, ma pregatesc, ma perfectionez in ambele directii pentru a ajunge un adult complex. Si pentru toate acestea le multumesc atit profesorilor mei, cit si maestrului Cornel Fugaru, sub bagheta caruia ma perfectionez in interpretarea hiturilor americane", ne-a spus Thalida. Anul trecut s-a incheiat glorios pentru micuta de doar 11 ani, ea fiind semifinalista la concursurile televizate "Ploaia Stelutelor" si "Eurovision Junior", laureata a concursului international "Aurora Boreala" desfasurat in Bulgaria, "Festivalul Tineretii" si "Constelatia Juniorilor". Pe plan local a realizat citeva emisiuni muzicale in aceasta iarna, dintre care una a fost dedicata in intregime Thalidei, printr-un interviu realizat chiar la ea acasa. In urma rezultatelor bune obtinute de micuta vedeta, aceasta a fost cooptata de organizatia nationala IRSCA Gifted Education, care promoveaza copiii supradotati. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739398 zile, 14 ore, 17 minute, 28 secunde
Sambata 07.03.2009 -faza Judeteana la Olimpiada de Matematica Thalida Trofin s-a clasat a-II-a pe judet cu 23,5 puncte dintre elevii claselor a Va,din Judetul Vrancea. Va rugam reactualizati lista citeste integral
, acum 739398 zile, 14 ore, 17 minute, 28 secunde
Invat in liceu cu ea...numai ca eu sunt la a 11-a.E adevarat ca invata bine,dar din cate am auzit si am vazut,are un comportament demn de un om psihopat.Nu inteleg cum o fata care are 10 pe linie,are citeste integral
, acum 739398 zile, 14 ore, 17 minute, 28 secunde
atat* m-am grabit sa scriu.Daca ar putea vedea parintii Talidei articolul ar fi bine sa treaca totusi si pe la liceu.Pana si profesorii sunt ingroziti de comportamentul fetei!!!!
, acum 739398 zile, 14 ore, 17 minute, 28 secunde
Cel(cea)care comenteaza confunda bataios cu bataus.Limba romana este la fel de grea ca si carnea de porc.Comentariile sunt de prisos!
, acum 739398 zile, 14 ore, 17 minute, 28 secunde
Nimic din toate comentariile nu este adevarat.Thalida este colega mea si pot spune despre ea ca este o colega foarte buna,o eleva foarte buna si o cantareatza exceptzionala despre care nu pot spune citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.