Educație

SIVECO ofera suport tehnic scolilor

Iulia Nicolaie
23 feb 2009 1260 vizualizări
Numarul de telefon TELVERDE - 0800 0800 05 poate fi apelat gratuit din reteaua Romtelecom, de luni pina vineri, intre orele 08.00-20.00, cu scopul de a optimiza comunicarea cu beneficiarii proiectelor educationale.

Echipa de suport tehnic raspunde oricarei solicitari venite din partea profesorilor, elevilor, parintilor, inspectorilor scolari, consilierilor sau directorilor de scoli, care au nevoie de ajutor cu privire la softurile utilizate pe calculatoarele din scoli. Principalii beneficiari ai acestor servicii sint utilizatorii platformei de eLearning AeL si ai programului ASM, destinat conducerii unitatii de invatamint si resurselor pe care le au scolile, dar si scolarii si dascalii care folosesc lectiile interactive AeL in scoala sau chiar acasa. Unul dintre cele mai importante obiective al acestui serviciu este furnizarea de asistenta tehnica de specialitate dar si informatii actualizate pentru operatorii si utilizatorii de la nivel national, judetean si local ai aplicatiilor administrative, cum ar fi examenele nationale si Baza de Date Nationala a Educatiei. Pentru a afla mai multe informatii despre softurile SIVECO, dar si pentru a beneficia de suport tehnic, cei interesati pot trimite un e-mail la adresa ael@portal.edu.ro sau pot pune intrebari pe forumul http://forum.edu.ro. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.