Educație

Parintii, de paza la SAM Homocea

Iulia Nicolaie
19 feb 2009 996 vizualizări
Exemplul dat de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, care se referea la parintii care pot face de serviciu in scoli, este urmat si in unitatile de invatamint vrincene.

Astfel, la Scoala de Arte si Meserii din Homocea parintii stau de paza la intrarea in unitate, pe timpul zilei. "Ar fi bine ca mai multi directori de scoli sa incerce sa aplice acest nou mod de lucru, deoarece consider ca este o solutie buna, mai ales in mediul rural, unde interesul parintilor de a comunica cu scoala este de multe ori mai mare decit cel al profesorilor", a precizat inspectorul scolar general, Iordache Bostan. Deocamdata, aceasta este prima initiativa de acest gen la nivelul judetului nostru. De precizat ca scoala din Homocea este una dintre cele mai mari din judet, unde se invata in doua schimburi.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.