Educație

Sala de sport a Scolii Nr. 2 a fost receptionata

Marius Grigorescu
23 iun 2005 792 vizualizări
Desi avea termen de finalizare in 2004, sala de sport a Scolii Nr. 2 a fost gata dupa un an de intirziere

Viceprimarul Neagu Nistoroiu, alaturi de reprezentantii Companiei Nationale de Investitii, a facut ieri receptia tehnica a salii de sport de la Scoala Generala Nr. 2 "Ion Basgan". Valoarea totala a cloer 10 sali a ajuns la aproximativ 127 de miliarde de lei, lucru care a facut ca aceasta sa devina o profitabila afacere pentru societatile apropiate PSD. La multe dintre aceste constructii a lucrat Aispa Stars \'95, firma lui Corneliu Prunache, afaceristul cu cele mai multe lucrari pe bani publici din Vrancea. Asa s-a intimplat si cu constructia salii de sport de la Scoala Nr. 2. Inceputa in 2003, cu termen de finalizare anul trecut, sala de sport a fost abia ieri receptionata de municipalitatea focsaneana. Si asta pentru ca lucrarile preluate in subantrepriza de la Vega \'93 Galati de firma lui Prunache au fost intirziate peste masura. Motiv pentru care omului de afaceri i-au fost luate lucrarile de constructie a salilor de sport, acestea fiind continuate de societatile care au cistigat licitatiile. Autoritatile locale spun ca sala de sport de la Scoala "Ion Basgan" va fi inaugurata cu fastul obisnuit abia in toamna, la inceperea anului scolar 2005 - 2006. Valoarea constructiei este de 376 de mii de euro, cu tot cu TVA, Primaria Focsani contribuind cu 2,8 miliarde de lei pentru constructia retelelor exterioare si pentru sistematizare. "Urmeaza sa se monteze panourile de baschet si portile si sala poate fi folosita", a declarat viceprimarul Neagu Nistoroiu. Desi era in plan ca si sala de sport de la Liceul cu Program Sportiv sa fie receptionata tot ieri, autoritatile au aminat evenimentul deoarece constructorul nu a reusit sa finalizeze retelele exterioare aferente constructiei. Tot in acest an va fi finalizata si sala de sport a Colegiului National "Unirea", aflata in stadiu de finalizare.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.